top of page

'Het moment dat je even mag ontsnappen aan de drukte.'

Ze krijgen vaak koude rillingen en voelen de weerstand al gauw wanneer ze te horen krijgen dat ze op hun trouwdag ook nog eens apart worden geshoot. Ik heb het inderdaad over de toekomstige bruidegoms. Bij het horen dat er nog een individuele shoot moet ingepland worden, komen de gedachten: 'poses', 'stilstaan', 'lachen', 'recht in de lens kijken'... En vooral je van je mooiste kant laten zien op een te geforceerde wijze'. Niet bij mij. Allesbehalve. Doe gewoon je ding. Laat mij verdwijnen op de achtergrond. Zie elkaar graag. En geniet! Geniet van dit moment dat je even kan ontsnappen uit de drukte met jullie twee.


Een ongelofelijk leuk compliment dat ik onlangs kreeg van een bruidegom, was het volgende.

"I hate photographers, but I like Daphne Matthys"


Het allerbelangrijkste op je huwelijk? Een topfotograaf die zich onzichtbaar kan maken. Iemand waar je je volledig op je gemak bij voelt. En die vanuit een passie voor fotografie jullie liefde professioneel kan vastleggen.


info@daphnematthys.beWanneer men op verkennend gesprek langs komt, toon ik steeds enkele volledige trouwreportages. Zo zien ze effectief hoe belangrijk ik het vind een meeslepend verhaal te kunnen vertellen. Met de juiste emoties, wat humor. Maar vooral puur en authentiek. Spontaan. Zonder van kleffe poses.


Na dit zwart scherm verschijnt een compilatie van een individuele shoot. Zo kan jullie intiem moment er dus ook uitzien.143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page