top of page

SAY YES
 

This is Reportage
Masters
IMG_7454.jpg
this-is-reportage-family
TOP 100 2020
This is reportage Family

Wanneer we tips vroegen aan getrouwde koppels kwam steeds die ene zelfde tip terug: investeer in je fotograaf! Het is zo belangrijk dat je jullie mooiste dag steeds opnieuw kan beleven door foto's, beeldmateriaal. Daphne is hier hélémaal in geslaagd. Ze brengt de meest kleine details van jullie dag in beeld. Ze legt emoties vast, in hun meest pure vorm. Spontaan, niet geposeerd, momenten vastleggen zoals ze waren, is een grote specialiteit van haar. Het zorgt ervoor dat wij onze dag telkens heel intens terug kunnen beleven, wanneer we de foto's herbekijken. Ook kregen we van onze gasten aanwezig op ons feest heel vaak te horen hoe subtiel en ongedwongen ze te werk gaat, hoe haar uitstraling ook heel aanstekelijk werkt. Daphne is van persoon ook iemand zeer fijn om rond je te hebben. Dat er foto's worden genomen voelt bij haar niet ongemakkelijk . Je kan en mag helemaal jezelf zijn, niks moet, alles kan. Je merkt direct dat ze veel ervaring heeft en ook een grote professionaliteit. Ons trouwalbum die ze volledig ontwierp, werd een parel. Het staat vast dat Daphne voor onze huwelijksdag heel veel betekende. Ze zorgde voor een o zo waardevolle blijvende en intense herinnering.

WAW, zo mooi!

 

We zitten nu op onze huwelijksreis, in Corsica onze laatste mooie dagen te beleven. Het is volle maan en dan krijgen we dit als cadeau! De tranen rollen. Alweer! 

 

Echt fantastisch mooi Daphne! Zo herkenbaar, helemaal ons en je leert jezelf zelfs nog beter kennen. Ik beloof dezelfde emoties bijna perfect terug omdat het zo af te lezen is in het beeld. Heel mooi verhaal! De storytelling klopt helemaal. En ook de gasten zijn prachtig in beeld gebracht. 

 

Ik heb al sowieso enkele favoriete foto’s. Echt een prachtige reportage. Ik ben zoooooooooo blij dat we jou hebben gevonden!

Dit worden echt foto’s om voor altijd te koesteren!

 

Duizend maal dank!

Xxx

 

Heel veel liefs en tot binnenkort.

bottom of page